skip to Main Content
Vragen? bel 0297 54 00 86

Nieuwe winkel

Albert Heijn Jos van den Berg: het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omgeving.

13 februari 2019 openden wij onze vernieuwde winkel. Na jaren van voorbereiding, en een sluiting van slechts 2 weken, winkelt u nu in een duurzame, innovatieve supermarkt met een vloeroppervlakte van maar liefst 2000m2.

Uitstekende service
Maandelijks verwelkomen wij 75.000 klanten. Mensen uit Uithoorn, maar ook van ver daarbuiten. Wat maakt Albert Heijn Jos van den Berg nou zo geliefd? Ten eerste de kwaliteit. Bij ons geen producten over de datum, alles is vers. En mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de kwaliteit van het gekochte product ondermaats is, vergoeden wij altijd het aankoopbedrag. Ook zonder bon. Dat is onze uitstekende service. Die u ook terug ziet bij onze medewerkers. Zij begroeten u met een glimlach en helpen u graag wanneer u vragen heeft. Voedingsconsulente Jeannette helpt u bijvoorbeeld bij het maken van verantwoorde keuzes terwijl Birgit u alles kan vertellen over UAD geneesmiddelen. Uiteraard staan zij ook gewoon voor u klaar wanneer u de weg naar uw product niet kan vinden.

Duurzaam
Om het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omstreken te worden, is er meer nodig dan passievolle medewerkers, een goed en uitgebreid assortiment en een uitstekende service. Een geliefd bedrijf, is duurzaam op alle vlakken. Daarom is onze winkel volledig gasloos en beschikken wij over een eigen warmte terugwinsysteem. Met ons ‘dry misting’ systeem onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om het plastic gebruik op de groente en fruitafdeling te verminderen. Tot slot kunt u met het gebruik van de zogenoemde ‘zelfscan pistolen’ nu afrekenen met uw mobiele telefoon of bij 1 van onze 10 afrekenpalen. Liever afrekenen bij een bemande kassa? Begrijpen we. Er zitten 4 medewerkers voor u klaar.

ECHT VERS formule
Met de opening van onze vernieuwde winkel, is er meer aandacht voor VERS. Ons assortiment is uitgebreid en afgestemd op wat de klant van nu wenst. Bijvoorbeeld met onze Deli/Vleeswaren afdeling waar de kipkluifjes en balletjes vers voor u worden gegrild, terwijl zoetekauwen hun hart ophalen bij de patisserie afdeling of de hagelslag tap. En bent u inspiratieloos? Loop dan eens langs ons kook- en demo eiland. Hier inspireren wij u graag met verrassende proeverijen en leuke productpresentaties.

Trots
Onze nieuwe winkel is een project waar wij trots op zijn. Met ons geweldige team van inmiddels ruim 200 medewerkers, maken we van iedere dag een feestje. Samen met u als klant, maar ook zeker onderling. Daarnaast blijven we vernieuwen en bieden we onze werknemers graag de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen zodat u als klant, profiteert van deskundig personeel dat altijd voor u klaar staat. En heeft u tips? Of mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten. Op ons kunt u rekenen. En wij rekenen op u.

Neem contact met ons op

Altijd wat te beleven

Geen jaargetijde, feestdag of actie ontkomt aan de creatieve draai die het team van Albert Heijn Jos van den Berg geeft aan deze momenten. Iedere klant, van jong tot oud verrassen wij graag met leuke activiteiten.

Ontdek onze activiteiten

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Facebook

☀Hebben jullie de weersvoorspellingen voor dit weekend al gezien?☀

Met weercijfer 9 wordt dit misschien wel de laatste keer bbq'en dit jaar? Kom nu dus snel naar Albert Heijn Jos van den Berg voor al uw producten voor een geslaagde BBQ!🔥🍔🍗🌽🍷🍺
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Samen sparen voor de kristalglas zegels maar dan via de AH app??✅

Hoe werkt het?🧐
Het verzoek om extra zegels werkt eigenlijk hetzelfde als het versturen van een Tikkie of betaalverzoek via de bankieren app van jouw bank. Je kunt zo andere digitale spaarders vragen om zegels.

➡Een spaarverzoek sturen➡
Open de AH app en ga naar digitaal sparen. Onder de spaarkaart klik je op 'Kom je nog wat zegels tekort? Vraag het je vrienden en familie.' Maak een verzoek aan en deel deze bijvoorbeeld via whatsapp of e-mail met je vrienden en/of familie. Zo sparen zij gemakkelijk met je mee!

⬅Een spaarverzoek ontvangen⬅
Ontvang je een verzoek? Open dan de link. Je kunt nu aangeven hoeveel zegels je wilt geven. Nadat je op zegels weggeven hebt geklikt ontvang je een bevestiging. De zegels worden nu overgeboekt.

Succes met sparen!🤩
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

VACATURE ✅✅

🍓🥑🥒🥦🥕🌶 🍋🍌🍇🍎🥝🥦🥕🌶 🍋🥑
Wij zoeken een fris en fruitige groenteman of vrouw!
🙋‍♀️🙋‍♂️

Kom jij ons leuke team versterken? De functie is voor 28 uur p/w en we vinden het fijn als je flexibel bent in je beschikbaarheid 😉

Meer info of solliciteren? 📝
Mail naar 👉 ina.verkerk@ah.nl
of solliciteer online via 👉 www.ah-josvandenberg.nl/vacatures/solliciteer-direct/
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

🆕 VACATURE ⬇
Ben jij een vroege vogel⁉🐦 Dan zijn wij op zoek naar jou!👀

Wil jij graag in de vroege ochtend een paar uurtjes werken? Het gaat om de functie vulploegmedewerker, doordeweeks van 6:00 tot 9:00 á 10:00 uur! Jij zorgt dat de winkel er iedere dag rond openingstijd weer prachtig bij staat ✅

Meer info of solliciteren?
Mail naar ➡ ina.verkerk@ah.nl
of solliciteer online ➡ www.ah-josvandenberg.nl/vacatures/solliciteer-direct/

En wie weet zijn dit binnenkort jouw nieuwe collega's!😁
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Sparen voor kristalglas glazen kan nu ook digitaal! Meld je aan in de AH app en krijg 5 zegels cadeau na je volgende aankoop. ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook
Back To Top