skip to Main Content
Vragen? bel 0297 54 00 86

Nieuwe winkel

Albert Heijn Jos van den Berg: het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omgeving.

13 februari 2019 openden wij onze vernieuwde winkel. Na jaren van voorbereiding, en een sluiting van slechts 2 weken, winkelt u nu in een duurzame, innovatieve supermarkt met een vloeroppervlakte van maar liefst 2000m2.

Uitstekende service
Maandelijks verwelkomen wij 75.000 klanten. Mensen uit Uithoorn, maar ook van ver daarbuiten. Wat maakt Albert Heijn Jos van den Berg nou zo geliefd? Ten eerste de kwaliteit. Bij ons geen producten over de datum, alles is vers. En mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de kwaliteit van het gekochte product ondermaats is, vergoeden wij altijd het aankoopbedrag. Ook zonder bon. Dat is onze uitstekende service. Die u ook terug ziet bij onze medewerkers. Zij begroeten u met een glimlach en helpen u graag wanneer u vragen heeft. Voedingsconsulente Jeannette helpt u bijvoorbeeld bij het maken van verantwoorde keuzes terwijl Birgit u alles kan vertellen over UAD geneesmiddelen. Uiteraard staan zij ook gewoon voor u klaar wanneer u de weg naar uw product niet kan vinden.

Duurzaam
Om het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omstreken te worden, is er meer nodig dan passievolle medewerkers, een goed en uitgebreid assortiment en een uitstekende service. Een geliefd bedrijf, is duurzaam op alle vlakken. Daarom is onze winkel volledig gasloos en beschikken wij over een eigen warmte terugwinsysteem. Met ons ‘dry misting’ systeem onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om het plastic gebruik op de groente en fruitafdeling te verminderen. Tot slot kunt u met het gebruik van de zogenoemde ‘zelfscan pistolen’ nu afrekenen met uw mobiele telefoon of bij 1 van onze 10 afrekenpalen. Liever afrekenen bij een bemande kassa? Begrijpen we. Er zitten 4 medewerkers voor u klaar.

ECHT VERS formule
Met de opening van onze vernieuwde winkel, is er meer aandacht voor VERS. Ons assortiment is uitgebreid en afgestemd op wat de klant van nu wenst. Bijvoorbeeld met onze Deli/Vleeswaren afdeling waar de kipkluifjes en balletjes vers voor u worden gegrild, terwijl zoetekauwen hun hart ophalen bij de patisserie afdeling of de hagelslag tap. En bent u inspiratieloos? Loop dan eens langs ons kook- en demo eiland. Hier inspireren wij u graag met verrassende proeverijen en leuke productpresentaties.

Trots
Onze nieuwe winkel is een project waar wij trots op zijn. Met ons geweldige team van inmiddels ruim 200 medewerkers, maken we van iedere dag een feestje. Samen met u als klant, maar ook zeker onderling. Daarnaast blijven we vernieuwen en bieden we onze werknemers graag de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen zodat u als klant, profiteert van deskundig personeel dat altijd voor u klaar staat. En heeft u tips? Of mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten. Op ons kunt u rekenen. En wij rekenen op u.

Neem contact met ons op

Altijd wat te beleven

Geen jaargetijde, feestdag of actie ontkomt aan de creatieve draai die het team van Albert Heijn Jos van den Berg geeft aan deze momenten. Iedere klant, van jong tot oud verrassen wij graag met leuke activiteiten.

Ontdek onze activiteiten

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Facebook

Misschien heb je hem deze week al gespot: de Beemster kaaskar! 🧀

Vandaag kunt u heerlijk proeven van verschillende lekkernijen met Beemster kaas 🧀😋. Want bij AH Jos van den Berg is áltijd wat te beleven 😀. Zien we u straks? 🍀😋
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Nieuw in ons assortiment: de hele kip met maar liefst 3 beter leven sterren! ⭐⭐⭐

En zeg nou zelf, zo'n regenachtig weekend is de perfecte tijd om de keuken in te duiken. 👩‍🍳😋
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Jammie! Onze chocolade afdeling is uitgebreid 😋🍫

Van amandelen omhuld met pure chocolade en zeezout tot een reep witte chocolade 'rainbow marshmallow'. Welke nieuwe soort wordt jouw favoriet? 💕
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Ben jij ook zo klaar met dat gure weer? ☔ Kom gezellig boodschappen doen bij je favoriete supermarkt. Hier zijn de eerste lammetjes al geboren en staan de tulpen in bloei 🌷😆👍 ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook
Back To Top