skip to Main Content

Activiteiten

Albert Heijn Jos van den Berg organiseert leuke activiteiten

Geen jaargetijde, feestdag of actie ontkomt aan de creatieve draai die het team van Albert Heijn Jos van den Berg geeft aan deze momenten. Iedere klant, van jong tot oud verrassen wij graag met leuke activiteiten.

Kom proeven

Onze nieuwe winkel heeft een kook- en demo eiland. Dat betekent dat er altijd wat te proeven is in onze winkel. Op het menu staan diverse gerechten vanuit de Allerhande en de Albert Heijn menu suggesties.

U bent van harte welkom om te proeven en inspiratie op te doen.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Facebook

🚒Wie komt er alle jaren, weer naar Albert Heijn Jos van den Berg varen?
Over de grote, grote zee, Sint Nicolaas hoezee! 🎢

De Sint is (bijna) weer in het land en de pieten hebben onze winkel al helemaal voorzien van heel veel lekkers!
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Wat kan je doen als je zoveel mogelijk thuis moet blijven? Nou daar heeft Duoplant het antwoord op!πŸ’ Maak het vooral binnen gezellig en dit met eigen creaties!🏠🍁 Zo hebben zij voor dit weekend een leuk herfstworkshop pakket samengesteld.

Vanaf vrijdag t/m zondag te bestellen en af te halen bij Albert Heijn Jos van den Berg. De prijs is €32,50 per pakket! Bestellen is mogelijk via de servicebalie in de winkel of stuur een mailtje naar info@ah-josvandenberg.nl met o.a. je telefoonnummer zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Bestel dit leuke doe-het-zelf pakket met een goede begeleiding over hoe u het bloemstuk het beste zelf kunt opmaken. Met o.a. een fijne begeleidende brief en een filmpje.

Kortom, een gezellige bezigheid, een prachtig resultaat, doe ook mee en maak je eigen prachtige herfstkrans op!
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Onze topper Yvonne is vandaag 12,5 jaar in dienst! Wat zijn wij blij met zulke fantastisch vaste krachten als Yvonne! πŸ₯³πŸ‘

Wij zijn trots op ons team en bedankt dat jij je al 12,5 jaar inzet voor Albert Heijn Jos van den Berg! En wij hopen dat je nog vele jaren bij ons blijft! πŸ’
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Wilt u ook dit jaar zelf kerstpakketten samenstellen⁉️ πŸŽ„πŸŽ…

Bekijk dan snel onze website voor meer informatie: www.ah-josvandenberg.nl/kerstpakketten/

Of neem direct contact op met P. van der Helm via πŸ“ž 0297-540086 of stuur een mailtje naar πŸ“§ patrick@ah-josvandenberg.nl πŸŽ…πŸ›’
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

PINSTORING IS OPGELOST!! ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook
Back To Top